Bilgi Hattı : 0(216) 509 10 85

Sağlık & Hijyen

• Firmamızda DİYETİSYEN gözetiminde üretim yapılmaktadır.
• Tüm çalışma süreçlerimiz sorumlu yöneticilerimiz tarafından günde 3 defa kontrol edilmektedir.
• Personelden kaynaklı bulaşmaları önlemek yasaların ön gördüğü periyotlarda personel sağlık taramaları düzenli olarak yapılmaktadır.
• Belirlenen üretim aşamalarında eldiven maske bone ve kolluk kullanılması zorunludur.
• Deterjanlar için özel tanımlama ve ayrımlarla kimyasal riskler önlenmektedir.
• Kızartma işlemlerinde kullanılan sıvı yağların kullanım periyodu analizlerle belirlenmektedir.
• Tüm taze sebze ve meyveler ön yıkama işlemine tabi tutuluyor son yıkama suyunun kirliliği kontrol ediyor.
• Mal kabulünde üretim ve son kullanım tarihleri raf ömürleri ve sıcaklık kontrolleri yapılıyor.
• Donuk ürünlerin çözülme işlemleri süre ve sıcaklık esaslarına uyularak soğuk odalarda çözünme işlemi uygulanmaktadır.